Skip to content Skip to footer
csákvári irén lakberendező

Ismerj meg közelebbről!

Kreativitás, maximalizmus és egyediség.

Ezek mentén születik meg az a stílus, ami leginkább jellemzi a munkámat. Mindig is fokozott érdeklődéssel csodáltam az épületeket, az igényes, harmonikus enteriőröket. Elvarázsoltak az építészeti elemek, az apró részletek és a letisztult terek. Ezért is fordultam a belsőépítészet irányába.

Otthon.

Rövid, sokat használt hétköznapi szó, melyet a saját személyiségünk tölt meg tartalommal. Éppen emiatt az otthon mindenkinek mást és mást jelent, és ez a szép az életben. Ezért kell minden megbízónak újat, egyedit, pont hozzá illőt alkotni. Ebből adódóan imádom a hivatásomat.

Küldetésem, hogy támogassam megrendelőimet a magával ragadó, stílusos, ugyanakkor nagyon is praktikus otthon megteremtésében.

Izgalmas kapcsolódni egy család, egy ember, egy élethelyzet, esetlegesen cég lelkületéhez, és kifejezni mindezt a lakberendezés nyelvén. Érdekes feladat és egyben nemes cél is a számomra.

Munkám mögött megjelenő értékek, legfontosabb jellemzők:

Letisztult, naturális, természetközeli terek, stílusok

Harmonikus, élhető enteriőrök

A tökéletes helyszín kialakítása a nyugalom és a biztonság mentén

Személyre szabott igények és stílusjegyek alapján megalkotott terek

Büszke vagyok arra, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhattam:

Grid Enteriőr Akadémia

Gyakorlati tudást, biztos alapokat nyújtó képzés, melyet igazán szenvedélyesen végeztem el.

Junior Art Center Lakberendező Iskola

Az ország egyik legjobb lakberendező iskolája. Nagy örömömre szolgál, hogy itt a szakma több kiemelkedő személyiségétől is tanulhattam. Közülük kiemelném Mózer Noémit, akinek kreatív belsőépítészeti kifejezésmódja nagy hatást gyakorolt rám.

Szakmai közösség

Lakberendezők Országos Szövetsége

Tervező tagja vagyok a LOSZ-nak, amely segíti az új trendek, az innovatív megoldások felfedezését, naprakész tudásom fenntartását és folyamatos fejlődésemet.

Subscribe to the updates!