Skip to content Skip to footer

5+1 Tipp, Hogyan Alakítsd ki a Tökéletes Belső Teret

Először is, hadd kezdjem azzal, hogy a belső tér kialakítása nem merül ki a bútorok összeválogatásában, és nem csupán az a lényeg, hogy hol van a kanapé, és hol lóg a lámpa.
A tér, amiben élünk, hatalmas hatással van a hangulatunkra, és a munkánk minőségére, ezért rendkívül fontos, hogy olyan legyen, amiben jól érezzük magunkat.
Légy önmagad

Bár a trendek inspirálóak lehetnek, a belső terek kialakításánál elsődleges az egyéni ízlés. Ha te például a skandináv stílust szereted, de most éppen a minimál az, ami trendi, az nem jelenti azt, hogy neked is az kell! Válassz olyan színeket, formákat, bútorokat, amelyeket szeretsz, és amelyekben jól érzed magad!

Használd ki a teret:

A belsőépítészet egyik legfontosabb eleme a térhasználat. Gondold végig, milyen funkciókat szeretnél a helyiségekben elhelyezni, és ezeket hogyan tudod a legjobban megvalósítani. Ne félj a nagyobb bútoroktól sem, hiszen ezek is segíthetnek strukturálni a teret!

Játék a színekkel:

Ne félj a színektől! A harsány árnyalatok ugyanolyan jól mutathatnak, mint a pasztell vagy semleges színek. Az a lényeg, hogy harmóniát teremts a különböző árnyalatok között, és tartsd szem előtt, hogy milyen hangulatot szeretnél elérni a térben.

Subscribe to the updates!